COMUNICAT PREMSA GINKGO BERGUEDÀ

L’Associació de persones afectades de càncer del Berguedà GINKGO, amb motiu de la celebració del dia mundial sobre el càncer de mama i continuant amb el treball de suport que s’està rebent des de la Regidoria de Benestar de l’Ajuntament de Berga, i de l’Hospital St. Bernabé, s’ han organtizat els següents actes:

Dia 18 d’octubre des de les 9 del matí i fins les 2 del migdia, s’instal.larà una taula informativa sobre el càncer de mama, al vestibul de l’Hospital Sant Bernabé. En aquesta taula s’informarà i es conscienciarà de la problemàtica i prevenció en la detecció i seguiment del càncer de mama.

Dia 19 d’octubre a les 6 de la tarda a la Sala Blava del Casal d’Avis, a la Plaça St. Joan, xerrada sobre el càncer de mama a càrrec del doctor Gallardo i la doctora Lòpez, metges especialistes de l’Hospital Sant Bernabé.

Destacar i agraïr un cop més l’interès i col.laboració de la Farmàcia Cosp Boixader que cedirà els beneficis del dia 19 d’octubre a la nostra associació, per tal de contribuïr a la difussió de les malalties oncològiques.

Demanar de la ciutadania la col.laboració amb la iniciativa que, des del gest solidari, suposa la decisió de la propietat i del personal d’aquesta farmàcia en benefici dels malalts oncològics de Berga i comarca.divendres,

15 octubre, 2010 per Lídia Cara